به گزارش خبرگزاری«حوزه»، حجتالاسلام والمسلمین محمود رجبی با اشاره به برگزاری دومين دوره مسابقات بينالمللي قرآن ويژه طلاب حوزههاي علميه جهان اسلام در قم، اظهار کرد: طلاب و روحانیت باید الگوی مردم در مسائل دینی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی باشند و در این زمینه حضور روحانیت و طلاب در این عرصه به عنوان یکی از عرصههای مقدس و اثرگذار در فرهنگ جامعه است.
وی خاطرنشان کرد: حضور طلاب میتواند ترغیبی برای روی آوردن به قرآن و الگویی برای دیگران در زمینه اهتمام به حفظ قرآن، مفاهیم و تفسیر قرآن است و جامعه را به سوی نورانی شدن با قرآن، الگوگیری از قرآن و ترویج فرهنگ قرآنی هدایت میکند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به برگزاری این مسابقات در قم، گفت: برگزاری این مسابقات در قم به عنوان پایگاه جهان تشیع نشان دهنده اهتمام جهان تشیع و مرکزیت جهان تشیع به مسئله قرآن و مفاهیم ارزشمند آن است و همچنین پیام دیگری دارد که در مکتب اهل بیت(ع) اهتمام به قرآن امری پسندیده و ضروری است.
قائم مقام موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)عنوان کرد: برگزاری این مسابقات یک امر حکیمانه است که در انتقال و نشر فرهنگ دینی و قرآنی و تقریب بین روحانیت جهان اسلام میتواند اثرگذار و نتیجهبخش باشد.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی ابرازی امیدواری کرد این مسابقات سرآغاز حرکت جدید تقریب بین امت اسلام و رهبران دینی امت اسلامی در پرتو قرآن باشد و نشر و فرهنگسازی بیشتری را رقم بزند.
وی ارتباطات را یکی از مسائل مهم در جامعه بشری ذکر کرد و افزود: ارتباطات بیشترین نقش را در فرهنگها بازی میکند و در انتقال سبک زندگی جوامع به یکدیگر اثرگذار است، طلاب از کشورهای مختلف در این مکان با محوریت قرآن حضور پیدا می کنند تا ارتباط و وحدت خود را با یکدیگر نشان دهند و اقتدار امت اسلامی را به نمایش بگذارند.
عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم یادآور شد: اگر این حرکت به خوبی هدایت شود و تداوم پیدا کند وحدت و هم افزایی امت و نخبگان کشورهای اسلامی در عرصه تقویت فرهنگ دینی را به همراه دارد و به این وسیله آموزههای ناب اسلامی تبادل میشود و زمینهساز تشکلهای خداپسندانه و اثرگذار در عرصه کشورهای اسلامی خواهد بود.